Göztepe’de üst yapı sorunu kalmayacak!

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göztepe’de 8 sokakta t ile ‘aşınma asfalt ile yol’ ve ‘baskılı asfalt ile tretuvar yapımı’ çalışmalarını sürdürüyor.

Göztepe’de üst yapı sorunu kalmayacak!
18 Ekim 2018 Perşembe 14:03

Baruthane, Cihanhan, Çeşmealtı, Sözlü, Badem özü, Sipahi, Soyalp, Doğançam Sokakta  ‘aşınma asfalt ile yol’ ve ‘baskılı asfalt ile tretuvar yapımı’ çalışmaları yapan ekipler, Göztepe Mahallesi’nde çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Osmangazi Elektik Dağıtım A.Ş (OEDAŞ) çalışma yaptığı sokaklarda da OEDAŞ’ın çalışmaları bittikten sonra çalışma yürüten ekipler, bu sokaklarda çalışmaların tamamlanması için OEDAŞ’ın çalışmalarının bitmesi gerektiğini söyledi. Çalışmaların tamamlanması için OEDAŞ’ın çalışmalarını bitirmesini beklediklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar tamamlandığında Göztepe Mahallesi’ndeki üst yapı sorunlarının ortadan kalkacağını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.