GÖZLER PİNTO’DA

Eskişehirspor’un eski futbolcusu Pinto’nun geciken ödemeleri nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor’da yarın kritik gün. Şayet futbolcu yönetimin hazırladığı ödeme planını kabul etmez ise Eskişehirspor küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

GÖZLER PİNTO’DA
04 Mayıs 2020 Pazartesi 12:14

Anadolu Gazetesi’nden Ahmet Deniz Canoruç’un haberine göre,  Sebastian Pinto yüzünden küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kırmızı Şimşekler, Şilili futbolcuya ödeme yapamadı. 30 günlük süresi dolan bu dosya için Eskişehirspor yönetimi, Pinto’ya ödeme planı göndermişti. Pinto’nun buna ilk başta sıcak baktığı öğrenildi. Şilili oyuncu eğer ödeme planını kabul ederse Es Es küme düşme tehlikesini atlatmış olacak. Eğer kabul edilmezse Kırmızı Şimşekler küme düşecek.

Eskişehirspor’da ayrıca takım toplanma tarihi olarak 11 Mayıs olarak belirlenmişti. Şu an için evlerinde çalışmak zorunda kalan Siyah Kırmızılı futbolcular, 10 Mayıs’ta özel izinle Eskişehir’e gelecek. Futbolcular daha sonra koronavirüs testinden geçecek. Haziran ayının ikinci haftasında ligleri başlatmayı düşünen TFF aksi bir karar alırsa, Eskişehirspor’da izinler bir kez daha uzatılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.