Gökhan Yıldırım: O mesajlar bana ait değil

AK Parti kulislerinin konuştuğu mesajlaşma ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Gökhan Yıldırım: Şer odakların hamleleri dün olduğu gibi, bugünde durmadan devam etmekte. Ama biz çelik kadar güçlü, bükülsek bile kırılmayacak kadar büyük bir aileyiz.

Gökhan Yıldırım: O mesajlar bana ait değil
13 Mayıs 2019 Pazartesi 16:38

Son 2 gündür kendisi adına AK Parti İl başkanına bir mesaj atıldığını yönünde haberler olduğunu  ifade eden Gökhan Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda mesajların kendisi tarafından atılmadığını belirterek, şu açıklamada bulundu: Ak partinin tüm paydaşlarına duyurulur!!!!!! Son 2 gündür benim ismim ile Ak parti il başkanımıza bir mesaj atıldığı yönünde saçma sapan dolaşan haberler var. Onlarca kişi aradı alakam olmadığını söyledim.İl başkanımız ile de konuyu görüştüm. Benimle alakası yoktur. Açıklama yapmak zorunda kaldım çünkü artık bundan çok sıkıldım. Pazartesi sabahı da ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım. 2 yıl partimizde görev aldım. Sonunda kaybedilmiş bir belediye, kaybedilmiş emek ve zaman. Ancak bununla beraber binlerce sağcı solcu ayırmadan vatandaşımıza iş imkanı, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sosyal yardım, onlarca etkinlik, bir sürü proje vs vs kısacası millete hizmet. Elhamdulillah. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Ne olursa olsun pişman değilim. Yine olsa elimden ne geliyorsa yine yaparım. Aksine çok gururluyum. Biz siyaseti makam mevki para İçin değil,Allah rızası İçin yaptık. Ne mutlu bana ve arkadaşlarıma. Vesile olan Volkan başkanıma, Dündar ünlü başkanıma, devamında bizlere İl başkanlığı yapan, samimi ve sıcak yaklaşımda bulunan zihni başkanıma ve beraber yol yürüdüğüm, tüm Ak partinin paydaşlarına canı gönülden teşekkür ederim. Benim asla partiye küsmek, yada görevi başındaki başkanlarımıza ve yönetimlerine olumsuz açıklama yapmam mümkün olamaz. Bir sorun varsa kendi içimizde çözmesini biliriz. En azından benim durduğum nokta bu. Şer odakların hamleleri dün olduğu gibi, bugünde durmadan devam etmekte. Ama biz çelik kadar güçlü, bükülsek bile kırılmayacak kadar büyük bir aileyiz. Saygılarımla.....”

 Not: Paylaşımın tamamı Gökhan Yıldırım’ın facebook hesabından alınmış olup üzerinde düzeltme yapılmamıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.