Genel Sekreter Ayşe Ünlüce'den eğitimlere katılan tarım işçisi kadınlara ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile Mülteci Destek Derneği(MUDEM) arasında imzalanan protokol kapsamında başlatılan ve dördüncüsü gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve yabancı uyruklu tarım işçisi kadınlara verilen kadın sağlığı eğitiminlerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ziyaret etti.

Genel Sekreter Ayşe Ünlüce'den eğitimlere katılan tarım işçisi kadınlara ziyaret
11 Mart 2022 Cuma 13:30

4 hafta boyunca sürdürülen kadın sağlığı eğitimleri, dördüncü grupla da sosyal uyumun desteklenmesi, temizlik ve hijyen, öz bakım ürünlerine erişim ve üreme sağlığı haklarının korunması gibi bilgilendirmelerle devam edecek. Alpu ilçesinde yaşayan tarım işçisi Türk ve yabancı uyruklu tarım işçisi kadınları kapsayan projede toplam 5 gruba eğitimler verilecek.

Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezinde Aralık ayında başlayan ve her ay bir gruba verilen  kadın sağlığı eğitimlerinin dördüncüsünü ziyaret eden Ayşe Ünlüce, “Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz ve MUDEM’in birlikte yürüttüğü projemizin dördüncü grubu için başlayan eğitimler için bugün buradayız. Eğitimlerimizden 60 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 60 mülteci tarım işçisi kadınımız faydalanacak. Siz değerli kadınlarımızın kendinizi geliştirmek konusunda gösterdiğiniz çaba için hepinizi kutluyor ve sizlere teşekkür ediyorum. İzmir Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almamızı sağlayan projelerimizden bir tanesi de bu projemizdi. Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de çok önemsediği projemizi gerçekleştirmemizi sağlayan sizlere, dernek temsilcilerimize ve belediye çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Eğitimlerde hepinize başarılar diliyorum. Kadın sağlığı eğitimlerinin hayatınıza çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum” diyerek Park ve Bahçeler Dairesinde emekçi kadınların kendi elleri ile hazırl

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.