GENÇLİK MERKEZİ TARİHİ SAVAŞI YERİNDE ANDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Anka Projesi iş birliği ile 1’inci İnönü Savaşı’nı yerinde andılar. Metristepe’de 16 kilometrelik alanda yürüyüş etkinliği düzenleyen grup Metristepe Anıtı’nda saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı okudu.

GENÇLİK MERKEZİ TARİHİ SAVAŞI YERİNDE ANDI
07 Ocak 2019 Pazartesi 13:28

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Trekking’ etkinliği için Büyükşehir Gençlik Merkezi önünde toplanan katılımcılar Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla Eskişehir – Bozüyük yolunda bulunan Metristepe Anıtı’na Türk bayrakları ile yüründü.

47 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve 1’inci İnönü Savaşı kahramanları anıldı. Gençlerle birlikte tarihi yerinde anan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi yürüyüşün ardından AKUT gençlere sıcak çorba ve çay ikramında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.