Gençler istedi, Ünlüce yaptı… Eskişehir’de gece seferleri başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tramvayların gece seferlerine başlayacağını duyurdu.

Gençler istedi, Ünlüce yaptı… Eskişehir’de gece seferleri başlıyor
14 Mayıs 2024 Salı 22:58

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin, seçim öncesi gençlere verdiği toplu taşımada gece saati uygulama sözünü, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na sayılı günler kala hayata geçirerek, gençlere bayram hediyesi verdi.

Ünlüce'nin “Gençlerin bizden en büyük taleplerinden bir tanesi de gece ulaşımıydı” diyerek açıkladığı projesi, 15 Mayıs Çarşamba gününden itibaren uygulamaya geçecek. 

ÜÇ AYRI RİNG HATTI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan sosyal medya paylaşımında "Gençler istedi biz yapıyoruz, ulaşımda geceyi sabaha bağlıyoruz! 15 Mayıs itibariyle tramvay sefer saatlerimizi uzatıyor, otobüslerimizde ise 3 ayrı ring hattı ile sabaha kadar hizmet vermeye başlıyoruz. Detaylı hareket saatleri ve otobüs güzergahları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz” denildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açıkladığı yeni gece ring hattı saatleri şu şekilde:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert - 2 ay önce
Son sefer 02.43 de. Sabah mı oluyor bu saatte. Tarafsız yayın organıysanız yayınlarsınız. Yandaşsanız sadece siz okur utanırsnız.