Gazetecilere ödül

Eskişehir Sivil ve Sosyal Yaşam Derneği tarafından dayanışma yemeği ve Şehre Değer Katan İsimler Ödül Töreni düzenlendi.

Gazetecilere ödül
24 Mayıs 2022 Salı 14:56

Eskişehir Sivil ve Sosyal Yaşam Derneği tarafından dayanışma yemeği ve Şehre Değer Katan İsimler Ödül Töreni düzenlendi. Geceye Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, AHPADİ Başkanı Avukat Mehmet Ektaş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Saltık, İş İnsanı Sinan Özeçoğlu, sivil toplum örgütleri ile sendika yöneticileri ve birçok konuk katıldı. Yaptığı çalışmalarla Eskişehir’e katkı sunan sanatçı, sivil toplum örgütü, sendika temsilcisi ve iş insanına ödül verildi. Bu kapsamda Eskişehir’de önemli çalışmalara imza atan ES TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel’e, Esgazete Yazı İşleri Müdürü Şenay Bilik Yıldırım’a ve Sonhaber Gazetesi Muhabiri Meltem Karakaş’a ödül verildi. Görkemli gece sanatçı Figen Bayraktar’ın verdiği konserle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.