Fırıncılar enerji ve işçilik maliyetlerinden dertli

Eskişehir’de 200 gram ekmeğin fiyatı 5 lira olurken 240 gram ekmeğin fiyatı da 6 liraya yükseldi. Yapılan zam ile ilgili ETO Meclsi’nde konuşan Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Yasin Bakılan, enerji ve işçilikte artan maliyetleri işaret ederek “Bizde zam talebi ile meclise gelmekten hoşnut değiliz” dedi.

Fırıncılar enerji ve işçilik maliyetlerinden dertli
27 Aralık 2022 Salı 22:08

İşçilik ve enerji maliyetlerindeki artışların fırıncıları zorladığını belirten Bakılan, ekmek fiyatlarını diğer büyükşehirler ile karşılaştırdıklarını pek çok büyük şehrin kasım ayından itibaren zamlı tarifeyi hayata geçirdiklerini bu noktada Eskişehir olarak geç bile kaldıklarını söyledi. Meclise zam talebi ile gelmekten kendilerinin de mutsuz olduğunu belirten Bakılan, maya, un gibi maliyetleri dışarda tutmalarına rağmen enerji ve işçilik maliyetindeki artışların zammı zorunlu kıldığını belirtti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.