FIRATCAN TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI

Trabzonspor, Eskişehirspor forması giyen Fıratcan Üzüm ile her konuda anlaşmaya vardı ve oyuncuya ön protokolü imzalattı

FIRATCAN TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI
21 Mayıs 2019 Salı 10:42

Fransa'da Marsilya'nın ikinci takımında forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı ve kulübü ile her konuda anlaşmaya varan, transferi sadece imzaya bırakan bordo-mavililer bir başka genç ismi daha renklerine bağlamak üzere.

Yönetim, geride kalan sezonda Eskişehirspor forması giyen Fıratcan Üzüm ile her konuda anlaşmaya vardı ve oyuncuya ön protokolü imzalattı. Resmi transfer sezonun başlaması ile Üzüm bordo-mavili formayı giyecek. Kulübüyle sözleşmesi ay sonu bitecek olan 19 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon 21 maçta görev yaptı ve bir kez fileleri havalandırdı. 1.78 boyundaki oyuncu, kulübü ile toplam 33 maça çıktı ve 4 gol attı. Bu arada Yusuf Sarı'nın da gelecek hafta Trabzon'a gelmesinin planlandığı; tek sorunun Marsilya'nın oyuncunun bir sonraki satışından pay istemesi olduğu ifade edildi..

Fotomaç 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.