Feyzioğlu: Şeker fabrikalarını satana oy yok deyin

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası’nı ziyaret etti.

Feyzioğlu: Şeker fabrikalarını satana oy yok deyin
20 Nisan 2018 Cuma 16:48

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası’nı ziyaret etti. Beraberindeki heyetle fabrikaya giden Feyzioğlu Şeker-İş Eskişehir Şube Başkanı Hamit Dokuzlar, sendika üyeleri ve işçiler tarafından karşılandı.

Şeker Fabrikası önünde işçilerle biraraya gelen Feyzioğlu, şeker üretimin bitmesinin Türk insanının kanser olması anlamına geldiğini anlattı. Şeker fabrikası alanlarını ranta açacaklarını vurgulayan Feyzioğlu, “Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinde kamu yararı yoktur. Paha biçilmez bu araziyi ranta açacaklar. Özel sektöre geçtiğinde nişasta bazlı şekerle rekabet edemeyecek olan bu fabrika kapanacak, fabrikanın arazisine de illaki inşaat, alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu fabrikanın kapanması köylünün işsiz kalması demektir. Şeker pancarı üretiminin bitmesi, Türk insanının kanser olması demektir. Ben sizden bir söz istiyorum seçime girecek tüm siyasi partilere ve cumhurbaşkanı adayına bir manifesto yayınlayın. Şeker fabrikalarının satılması için uğraşan kim varsa diyecekseniz ki, oy yok. Şeker fabrikalarını satana oy yok deyin. Kim satılan şeker fabrikalarını geri alacağım diyorsa oyum ona deyin. Göreceksiniz seçimlerde siz ne derseniz, halk ne derse o olacaktır. Seçimler halkın bayramıdır. 24 Haziran’da sizin dediğiniz olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.