FEVZİ YALÇIN, “İYİ PARTİ SEÇİMLİŞ İNSANLARIMIZA MUSALLAT OLUYOR”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, İyi Parti’nin, Demokrat Parti üyelerini örgütlenmeye çalıştığını belirterek bunun demokrat parti ve üyelerine hakaret olduğunu belirtti. Yalçın, “Kuş dala değil kanatlarına güvenir” diyerek İyi Parti’ye yüklendi.

FEVZİ YALÇIN, “İYİ PARTİ SEÇİMLİŞ İNSANLARIMIZA MUSALLAT OLUYOR”
10 Aralık 2017 Pazar 14:47

Haftalık olağan basın toplantısında konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, “Siyasi parti kurmak belli vatandaşlık haklarını kazanan herkesin kurabileceğini  bilinmektedir. Meral Akşener hanımefendi böyle bir parti kurmuştur. Örgütlenme safhasındalar. Bir söz var; kuş bir dala konarsa o dalın kırılacağından korkmaz. Çünkü kanatlarına güvenir. Eskişehir’deki İyi Parti’nin örgütlenme çabalarına bakıldığında demokrat partimizin seçilmiş insanlarına musallat olduklarını görüyoruz. İlçe başkanlarımıza, hatta il başkanlarımıza… Örgütlenme herkesin hakkındır, ama yetmiş yıllık bir çınarın seçilmiş başkanlarına el uzatmak Demokrat Parti’ye ve arkadaşlarımıza en hafif tabiri ile hakarettir. Öyle zannediyorum ki, Demokrat Parti’nin öldüğünü zannediyorlar. Ben Mevlana hazretlerinin sözleri ile yanıt veriyorum. Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için sadece yaprak döktük. Kimse demokrat parti bitti gibi bir düşünceye girmesin İnşallah bir baharda da yapraklarımızı tekrar kazanacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.