Fesih Bingöl: Ramazan ayında böyle bir hilafi hakikat beyanda bulunan adayın hak helalliği dilemesi şık olacaktır

AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu katıldığı bir televizyon programında Saadet Partililerin kendisini desteklediğini söylemişti. Hatipoğlu’nun bu sözlerine Saadet Partisi adayı Fesih Bingöl’den oldukça sert bir yanıt geldi: Saadet Partisi’nin ülkeyi uçuruma sürükleyen partinin adayını desteklemesi hayatın olağan akışına uygun değildir.

Fesih Bingöl: Ramazan ayında böyle bir hilafi hakikat beyanda bulunan adayın hak helalliği dilemesi şık olacaktır
23 Mart 2024 Cumartesi 14:28

Bingöl yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Değerli basın mensupları, Kıymetli Eskişehirliler; AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yandaş medya ülke TV'de yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Saadet Partisi tabanının kendisine oy verilebileceği yönündeki beyanatı asla doğru değildir. Saadet Partisinin, 22 yıldan beri ülkeyi yöneten ve bugün yaşanan sorunların müsebbibi; başta hayat pahalılığı, enflasyon, ekonomi, tarım, sanayi, hukuk, adalet, eğitim ve dış politikalarda ülkeyi uçuruma sürükleyen bu partinin, Eskişehir adayını destekleyeceği yönündeki haberler hayatın olağan akışına asla uygun değildir. Ülkeyi bu hale getiren, insanları perişan edenlere karşı onurlu bir mücadele veren milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi tabanı hakkında hele hele Ramazan ayında böyle bir hilafi hakikat beyanda bulunan adayın hak helalliği dilemesi şık olacaktır. Tüm bu iddiaların aksine AKP tabanında, yanlış politikalar yüzünden gönül bağını kesen kıymetli Ak Partili kardeşlerimiz Saadet Partisi ve adaylarına oy vereceklerini alenen çalışmalarımızda bize samimi olarak ifade etmektedirler. Bu seçimlerde Türkiye genelinde ve Eskişehir'de Saadet partimizin çok ciddi başarı elde edeceği gerçeğini kamuoyuyla paylaşırken Sayın Nebi Hatipoğlu'nu açık oturuma davet ettiğimi tekraren beyan ediyor, tüm Eskişehirlilerin hayatını kolaylaştıran  projelerle  31 Mart akşamında başka bir Eskişehir'in Saadet Partisi kadrolarıyla mümkün olacağını ifade ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer Tanrıverdi - 1 ay önce
Fesih Bingöl ne zaman şu memleket için hayırlı bir iş yaptın söylermisin. Memleketine hayırın olmamış Eskişehir'e mi hayırın olacak.