Fesih Bingöl: Muhalif belediye algısıyla çalışmalar engellenmektedir

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Fesih Bingöl, “Eskişehir ili Odunpazarı-Karapınar Gecekondu önleme bölgesi 2.etap 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, ayrıca Huzur ve Erenköy mahallerini içine alan toplam 54 Hektarlık alandaki çalışmalar TOKİ tarafından mahkemeye intikal ettirilmiş, süreç bu mahallerde yaşayan insanların aleyhine uzamaktadır.” dedi.

Fesih Bingöl: Muhalif belediye  algısıyla  çalışmalar engellenmektedir
27 Şubat 2022 Pazar 14:41

Sözlerine Necmettin Erbakan’ı anarak başlayan Bingöl, “Bugün; siyasette, ekonomide, dış politikada, devlet idaresinde yaşadıklarımız ve gördüklerimiz neticesinde daha sık hatırlıyor, daha iyi anlıyor ve toplumun tüm kesimlerinden farklı insanlar tarafından da "Erbakan Hoca ne kadar da haklıymış" cümlesinin kurulduğuna şahit oluyoruz.” diye konuştu.

Ülkede matematik rizi var

Ekonomik sorunlara değinen Bingöl, “Açlık sınırın altındaki 4253 liralık asgari ücretle bir aile nasıl geçinir; toplasınlar, çıkarsınlar, karekökünü alsınlar, rakamlara takla attırsınlar; ne yaparlarsa yapsınlar ama bunu milletimize anlatsınlar!” Bingöl ülkede matematik krizi yaşandığını da belirterek, “Avrupa'daki %5'lik enflasyonu, 5 kat fiyat artışı olarak

Muhalif belediye algısıyla çalışmalar engellenmektedir

Eskişehir’in yerelinde de çözüm bekleyen sorunların olduğunu belirten Bingöl, muhalif belediye algısı ile belediyenin çalışmalarının engellediğini belirterek şöyle konuştu.

Eskişehir, Odunpazarı-Karapınar Gecekondu önleme bölgesi 2.etap 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve ayrıca Huzur ve Erenköy mahallerini içine alan toplam 54 Hektarlık alandaki bu çalışmalar TOKİ tarafından mahkemeye intikal ettirilmiş, süreç bu mahallerde yaşayan insanların aleyhine uzamaktadır. Oysa merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin şehrin yararına olan tüm konularda bilim ve şehir gerçekliği hususunda mutabakata varmaları bir gereklilik iken, maalesef muhalif belediye algısıyla bu çalışmalar engellenmektedir. Bizler SP olarak bu gelişmelerden rahatsızız olması gereken teknik açıklamaları önümüzdeki hafta Eskişehir kamuoyuyla paylaşıp bu anlamda Eskişehir’e bir katkı sağlayacağız inşallah.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.