“Farkındalık yaratacak çalışmalar içinde olacağız”

Eskişehir Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği kuruldu. Başkan Aytaç Hokkaömeroğlu, “Yıllardır kurulması düşünülen fakat faaliyete geçmeyen dernek özellikle okul içi Beden Eğitimi Spor Dairesi’nin kapatılması ile beden eğitimi öğretmenlerinin iletişimin ve ortak çalışma alanlarının azalması, okullarda yapılan uygulamalardaki birlikteliğin giderek yok olması sonucu ilimizde kurulma ihtiyacı duyulmuştur”

“Farkındalık yaratacak çalışmalar içinde olacağız”
18 Nisan 2019 Perşembe 12:05

Eskişehir Beden Eğitimi Öğretmenleri derneği kuruldu. Başkan Aytaç Hokkaömeroğlu, amaçlarının beden eğitimi öğretmenleri arasında iletişim ve ortak çalışma alanlarını arttırmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: Beden eğitimi öğretmenlerin özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin sağlanması, güç birliği oluşturulması, mesleki sorunları belirleyerek çözümler üretmesi, yurt içi ve yurt dışında beden eğitimi ve teknolojisi dallarında bilimsel çalışmalar, araştırmalar ve gelişmeleri takip edip bu veriler ışığında mesleki geliş,im sağlanması beden eğitimi derslerinin nicelik ve niteliğinin arttırılması yönünde çalışmalar yapılması, Türkiye’deki ve Eskişehir’in sporunun katkıda bulunulması amaçlarımız arasındadır. Eskişehir beden Eğitimi Derneği Yönetim Kurulu olarak bundan sonra şehrimizde ve ülkemizde bulunan beden eğitimi öğretmenleri adına farkındalık yaratacak her türlü çalışmanın içinde olacağız.  

Dernek Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan: Aytaç Hokkaömeroğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Işık, Genel sekreter Nilüfer Akyüz Kurumehmetoğlu, Muhasip: Barış Keskin

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.