FAKİRİN HAKKINI KORUMUŞ!

Alpu Kaymakamı Ömer Özbay ile AK Partili Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş’ın arasında yaşanan kavga büyük yankı uyandırdı. Kaymakam, Niğde Altunhisar’a sürüldü. Başkan Demirtaş ise kendisini aklamak için yazdığı savunmayı ilçedeki kahvelerde dağıttırdı. 11 aydır işçi maaşlarını ödemediği iddia edilen Demirtaş’ın ‘fakirin fukarının hakkını’ koruyorum demesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

FAKİRİN HAKKINI KORUMUŞ!
14 Mart 2019 Perşembe 17:51

Alpu’da yaşanan olayda; iddiaya göre AK Partili Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, ilçe Kaymakamı Ömer Özbay’ın makamına giderek, Sosyal Yardımlaşma Vakfına gelen kaynaktan 4 bin lira para istedi. Kaymakam Özbay, kaymakamlığa ait parayı ilçe belediye başkanına vermek istememesi üzerine ilçe belediye başkanı ile kaymakam arasında tartışma yaşandı. Olay sonrası Kaymakam Özbay, Niğde Altunhisar Kaymakamlığına sürüldü. 

Yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Demirtaş, kendini aklamak için bir savunma yazdı. Yazılan metin çoğaltılarak ilçedeki kahvehanelerde vatandaşlara dağıtıldı. 

Demirtaş savunmasında; Kaymakamdan, Vakfa gelen paranın yoksullara dağıtılması talebinde bulunduğunu, kaymakamın ise kendine küfür ettiğini iddia etti.

İşte Demirtaş'ın kendisini savunduğu o metin;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali turhan - 5 yıl önce
Bu şahıs parayı Alip usulsüz yaptığı ıhalede kullanabılırdı kaymakam beyı tebrık edıyom Nur yığın usulsüz ıhalesı olan birını kim neden aday ettı bılemıyom inşllh kaybedecek