EYT’LİLERDEN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eskişehir Şubesi Genel Sekreteri Kadir Arıkoğlu ve beraberindekileri ağırladı.

EYT’LİLERDEN ATAÇ’A ZİYARET
25 Aralık 2019 Çarşamba 11:30

EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eskişehir Şubesi Genel Sekreteri Kadir Arıkoğlu ve dernek üyeleri, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Arıkoğlu, Ataç’a kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederek, “Ahmet Başkanımız, haklı mücadelemizi başlattığımız günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadı. Sonuç alana kadar da bizlerin yanında olacağını dile getirdi. Verdiği desteklerden ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkan Ataç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin mücadelesi çok önemli. Siz eğer örgütlenmeseydiniz, sesinizi de kimse duymazdı. Biz bu mücadeleyi destekliyoruz çünkü alın terinin yanındayız. Alın teri en kutsal kavramlardan biridir. Sizler yıllar boyu döktüğünüz alın terinizin karşılığını alabilmenin mücadelesi içindesiniz. Bu mücadelenizde ben de her zaman siz EYT’lilerin yanında olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.