Eylül ayı kana bulandı: Biz bunlara alışık değiliz

Eskişehir’de sadece Eylül ayı içerisinde haberlere yansıyan 4 cinayet vakası yaşandı. Yaşanan olaylarda 6 kişi yaşamını yitirdi.

Eylül ayı kana bulandı: Biz bunlara alışık değiliz
25 Eylül 2022 Pazar 15:41

2 Eylül Cuma günü gece saat 00.00 civarında Yenikent Mahallesi Nefise Sokak’ta bulunan Burak Barut’un öldürülmesi ile başlayan Eylül ayı Eskişehir için kabusa dönüştü. Bu cinayetin ardından eylül ayı içerinde neredeyse her haftaya bir cinayet olayı damga vurdu. Çamlıca Mahallesi’nde yaşanan olayda Murat Dal ismindeki 40 yaşındaki vatandaş bıçaklanarak öldürülürken, Sayitgazi’de yine bıçaklı kavgada Ümit Zeybek (46) ve Kenan Çetintaş (40) yaşamını yitirdi. Bugün ise acı haber Yeşiltepe Mahallesi2nden geldi. Akrabalar arasında yaşanan silahlı kavgada Volkan Şener (28) ile Polat Gezgin (21) yaşamını yitirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.