EVLADI GÖRDÜĞÜ KÖPEĞİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI

Eskişehir’de Yiğit Demirkalp isimli vatandaş, ailesinden bir birey olarak gördüğü köpeğine doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. ‘Ateş’ ismini verdiği köpeğinin 1 yaşına girmesi nedeniyle, bir kafede yapılan doğum günü sürprizinde Ateş’in fotoğrafları duvarları süslerken, hazırlanan pasta da ona özel oldu.

EVLADI GÖRDÜĞÜ KÖPEĞİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI
14 Kasım 2017 Salı 11:25


Eskişehir’de Yiğit Demirkalp, dünyada eşine az rastlanan bir olaya imza atarak, evcil hayvanı Ateş’in doğum gününü arkadaşları ile beraber kafede kutladı. Ateş’in doğum günü kutlandığı sırada, kafede bulunan müşteriler ise, ilk defa böyle bir doğum günü gördükleri için şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kutlama öncesi Ateş için son hazırlıklar tamamlandı. Duvarlara ve kutlama masasına Ateş’in fotoğrafları yerleştirildi. Daha sonra üzeri mumlarla süslenen köpek motifli pasta alkışlar eşliğinde masaya getirildi. Bu sırada olaya şahit olan müşteriler de yaşanan ilginç durum karşısında cep telefonlarına sarılarak doğum günü sürprizini kaydetti. Ateş için masaya konulan pasta ile birlikte konfetiler patlatıldı ve Ateş adına doğum günü şarkısı çalındı.

“Evimizin bir çocuğu diyebiliriz”


Ateş’i evin bir çocuğu olarak gören Yiğit Demirkalp, köpeğini yanından hiç ayırmadığını söyledi. Demirkalp, “Ateş bizim için çok değerli. Biliyoruz ki insanlardan daha iyi bir dost diyebiliriz şimdiki zamana göre. Bu şekilde Ateşi’miz bugün 1 yaşına girdi. Elimizde doğdu sahiplenmedik. Annesi de bizdeydi. Annesi yavrulayınca Ateş de elimizde doğdu. Evimizin bir çocuğu diyebiliriz. İlla ki insanlara nasıl önem veriyorsak, hayvan demek istemiyorum ama hayvanlara da o şekilde önem veriyoruz. Bizim doğum günümüz kutlanıyorsa Ateş’inki de kutlanacak tabi. Elimizde yavaş yavaş büyüdü. Bugün 1 yaşına geldi. Bizim için çok başka bir duygu. Ateş elimizde doğdu. Bir çocuk gibi görüyoruz yani onu. Çok mutlu oldu. Ateş şuan çok şaşkın. Şimdi ilk senesi olduğu için bugün bir alıştırma olarak görebilir. Tabi ki alışacak buna. Daha 2 yaşında, 3 yaşında daha çok güzel şeyler yapmayı planlıyoruz. Gittiğimiz her yere tatillere falan, denize her yere Ateş ile gidiyoruz. Bu bizim bir parçamız. Ayırmıyoruz kendimizden. Ailemiz, çocuğumuz, kızımız. Köpeğin duyguları insanlar gibidir. Köpekte anlayabiliyor. Biliyorsunuz ki o kadar eğitimli köpekler var ki insanlardan daha akıllı. Görebiliyoruz bunu televizyonlarda” ifadelerini kullandı.


“Kızımın doğum gününü burada kutlayabilir miyiz diyince çok şaşırdık”


Ateş’in doğum gününün kutlandığı işletmenin sahibi Cenk Kızıl ise olayı ilk duyduğunda çok şaşırdığını belirterek, “Önce duyduğumda şaşırdım, ama arkadaşlara söyledik biz sonuçta bir hizmet sektörüysek, insanların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap vermek zorundayız. Bu yüzden de böyle bir organizasyon için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini söyledim onlara. İlk “Kızımın doğum günün burada kutlayabilir miyiz?” diye bir cümle kurdu. Biz de şaşırdık. Yani bu tarz organizasyonlar yapıyoruz. Daha sonra kızının kim olduğunu öğrenince biz de şaşırdık. Bizim içinde güzel oldu. Ateş için en uygun modeli seçmeye çalıştık. Ona göre bir hazırlık yaptık. Pastanın şeklini buna uygun hazırlamaya çalıştık. Ateş’te memnun. Bu organizasyon bizim için bir ilk oldu ve yapabildiğimizi gördük. Bundan sonra da bu tarz hizmetlere devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.