Etsy Nedir, Ne İşe Yarar?

Etsy Nedir, Ne İşe Yarar?
19 Haziran 2021 Cumartesi 13:30

Etsy nedir? Etsy el emeği ile üretilmiş olan işçiliği yüksek ve orijinal ürünlerin satışını yapan bir pazar yeridir. Etsy Uluslararası bir konumda ve son derece geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan sitedir. Etsy. Com da vintage olan kıyafetler aksesuarlar objeler geniş bir yer buluyor. Etsy nedir? Etsy'de satışı yapılan ürünler genel olarak sanat eseri niteliğinde olan ürünlerdir. Etsy e-ihracat yapmayı düşünen kişilerin gündemlerini meşgul eden konuların başındadır.

Etsy'de Hangi Ürünler Satılır?

Etsy nedir? Etsy vintage ve sanat eser'in türünde ürünlerin satılmış olduğu uluslararası bir e-ticaret platformudur. Etsy'de en fazla satılan ürünlerin başında aksesuar takı kıyafet ve ev dekorasyon ürünleri geliyor. Bu ürünler el emeği ve eşsiz ürünler olduğu için müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor. Etsy'de en çok ilgi gören bir diğer ürün grubu da vintage ürünlerdir.

Satışı yapılan ürünlerin vintage grubunda yer alabilmesi için en az 20 yıllık bir geçmişe sahip olması gerekir. https://www.shipentegra.com/blog/etsy-nedir/ sitesinden Etsy ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.