ETOS KADINLARI CUMHURİYET KAHVALTISINDA HARMANDALI İLE BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) Cumhuriyetin 96.yılını dernek üyelerinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve misafirlerin yoğun katılımıyla Kentpark Ada Restoranda coşkuyla kutladı.

ETOS KADINLARI CUMHURİYET KAHVALTISINDA HARMANDALI İLE BÜYÜK ALKIŞ ALDI
04 Kasım 2019 Pazartesi 10:40

ETOS başkanı Nihal BAĞCI, açılış konuşmasında Halk egemenliğine dayanan Cumhuriyetin yüksek ahlaki değerlerinden bahsederek “ Gün bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme, geleceğe umutla bakma, çalışma, tüm engelleri aşma, ve başarma günüdür” dedi. Bağcı, ATA’mızın “ Ey yükselen yeni Nesil! İstikbal Sizsiniz! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak sizsiniz” sözleriyle sona erdirdi.

Kahvaltıda, Cumhuriyetin kuruluşunu anlatan bir Slayt gösterisinin ardından Nazım Hikmet’in Kuvay-i Milliye Destanından bölümleri Başkan Bağcı ile Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Akçar seslendirdi. Kutlamalarda, Dernek Üyelerinden 20 kadının harmandalı gösterisi büyük ilgi gördü. Kahvaltıya Sanatçı Şebnem Sezer şarkılarıyla renk kattı. Marşların, ve Ata’mızın sevdiği şarkılarla son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.