ETO’DAN 2500 ÇALIŞANA GIDA YARDIMI

Eskişehir Ticaret Odası, koronavirüs salgını sebebiyle geçici olarak kapanan üye iş yerlerinde çalışanlara 225 bin lira tutarında gıda yardımı yaptı.

ETO’DAN 2500 ÇALIŞANA GIDA YARDIMI
14 Mayıs 2020 Perşembe 13:29

Eskişehir Ticaret Odası, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da yardım elini uzattı. ETObu kez koronavirüs salgını sebebiyle geçici olarak kapanan firmalarda istihdam edilen personellere gıda yardımı yaptı. 225 bin lira tutarındaki gıda yardımı, 40 meslek komitesi aracılıyla ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırıldı. Gıda yardımları hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, virüs salgını sebebiyle geçici olarak kapanan üye işyerlerindeki çalışan 2500 kişiye destek olduklarını söyledi.

Ekonomideki yaraları birlikte saracağız

Güler, gıda yardımlarının meslek komiteleri tarafından zor durumda olduğu belirlenen işyerlerinde çalışanlara ulaştırıldığını ifade etti. Ekonomideki yaraları sarmak için birlik ve beraberliğin önemine değinen ETO Başkanı Güler, tüm dünyayı etkisi altına alan bu süreçte üyelerin ve çalışanlarının yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.


Etiketler; #eto
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.