ETO’DAN 1096 ÖĞRENCİYE AYAKKABI YARDIMI

TOBB’un desteği ile sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenim gördüğü okullara ulaştırıldı.

ETO’DAN 1096 ÖĞRENCİYE AYAKKABI YARDIMI
01 Ekim 2018 Pazartesi 14:23

Eskişehir Ticaret Odası, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile sağlanan kışlık ayakkabılar, ihtiyacı olan öğrencilerin öğrenim gördüğü okullara ETO tarafından ulaştırıldı. Yardım kapsamında Eskişehir’deki ilk ve orta dereceli 73 okulda öğrenim gören 1096 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu. Okullara gönderilen ayakkabı yardımı hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, TOBB’un desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, oda olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.   


Etiketler; #eto #AYAKKABI
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.