ETO’DA SLOGAN SAVAŞLARI

ETO seçimlerine Ayhan Sezer “hep beraber Ayhan Sezer” sloganı ile başladı. Erdoğan Tekgöz ise değişimiz işaret ederek “değişim seninle başlar” dedi. Metin Güler ise daha ileriyi hedef gösterdi...

ETO’DA SLOGAN SAVAŞLARI
17 Mart 2018 Cumartesi 13:23

Seçimlerin rotasını belirleyen en önemli unsur, akılda kalıcı, basit, yalın ve bir o kadar da cezbedici olmak zorunda olan sloganı bulmaktır. ETO’da son günlerde özellikle Erdoğan Tekgöz ve Metin Güler arasında gerek reklam panolarında, gerek ise basın yayın organlarına verilen ilanlarda kelimenin tam anlamıyla slogan savaşı bu gerçekliği bir kez daha gözler önüne serdi.  "Değişim seninle başlar" diyen Erdoğan Tekgöz, son düzlüğe girilirken ETO üyelerine sade kırmızı bir zemin üzerine “değiştir” yazarak ETO üyelerine değişimi salık verirken, Metin Güler ise kendisini destekleyen üyelerini referans göstererek Erdoğan’a Tekgöz’e “değişmez” yanıtını verdi. Daha hareketli günlerin yaşanması muhtemel ETO seçimleri öncesinde adaylar bir yandan alan çalışması yaparken, diğer yandan ise reklam, ilan ve yeni sloganlar ile karşı tarafa cevap yetiştirmeye çalışacak. En azından bunun sinyallerini Eskişehir kamuoyu fazlasıyla hissetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.