ETO Meclis Başkan Vekili Metin Öztürk’ün acı günü

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili ve Özka Turizm İnşaat’ın sahibi Metin Öztürk'ün vefat eden annesi Melahat Öztürk sevenlerinin, protokolün ve iş dünyasının dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

ETO Meclis Başkan Vekili Metin Öztürk’ün acı günü
19 Şubat 2024 Pazartesi 15:36

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili ve Özka Turizm İnşaat’ın sahibi Metin Öztürk'ün annesi Melahat Öztürk vefat etti. Merhume Melahat Öztürk’ün cenaze töreni, 19 Şubat Pazartesi günü, M.Sami Ramazanoğlu Camii’nde gerçekleştirildi. Cenaze törenine CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Eskişehir AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Başkan Yardımcısı Özgür Alp, Eskişehir Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis divanı, iş dünyasının temsilcileri, siyasi partilerin il yöneticileri ve çok sayıda kişi katıldı. Merhume Melahat Öztürk, öğle namazını müteakip M.Sami Ramazanoğlu Camii’nden kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.