ETO Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip en büyük meslek kuruluşu oldu

Yerleşkelerinde ve birimlerinde üst düzey sağlık tedbirleri uygulayan Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir’in Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip en büyük meslek kuruluşu oldu.

ETO Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip en büyük meslek kuruluşu oldu
11 Kasım 2020 Çarşamba 13:04

Eskişehir Ticaret Odası kalite ve hizmet belgelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. ISO 9001, TSE ISO-10002, ISO 17024 belgelerine sahip olan, TOBB tarafından 5 yıldızla akredite edilen Eskişehir Ticaret Odası, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne de hak kazandı. Üyelerine ve odadan hizmet alanlara güvenli hizmet vermek için en üst düzeyde tedbirler alan Eskişehir Ticaret Odası yerleşkelerinde, hizmet binasında ve birimlerinde Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetlemeler neticesinde Eskişehir’in Güvenli Hizmet Belgesine sahip en büyük meslek kuruluşu oldu.

Güvenli Hizmet Belgesi’ni Vali Ayyıldız takdim etti

Eskişehir Ticaret Odası’nın aldığı “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız tarafından ETO Başkanı Metin Güler’e takdim edildi. ETO Başkanı Metin Güler’i tebrik eden Eskişehir Valisi Ayyıldız, ETO’nun uyguladığı tedbirler neticesinde “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” almasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Belge takdiminde ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven, TSE Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca ve ETO yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Yerleşkelerimizde, binalarımızda tüm tedbirleri aldık

Belge takdimi için Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a teşekkür eden Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise,  tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını sebebiyle hizmet binasında ve odanın tüm yerleşkelerinde üyelerin ve odadan hizmet alanların sağlığı için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. COVID-19 salgını sebebiyle alınan bu tedbirlerin resmiyete kavuşmasından, güvenli hizmet belgesiyle taçlandırılmasından mutluluk duyduklarını belirten Güler; güvenli hizmet belgesinin üyelere, tüccara ve esnafa örnek olmasını temenni etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.