ETİ’DEN ESKİŞEHİR’E DEV YATIRIMLAR

Kanatlı Ailesi tarafından yaptırılan Gülay Kanatlı Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Ziya Selçuk tarafından açılacak.  Bu önemli açılış öncesi ETİ’nin kente sunduğu dev yatırımları sizler için derledik.

ETİ’DEN ESKİŞEHİR’E DEV YATIRIMLAR
01 Ekim 2019 Salı 12:38

ESGÜNDEM26- 1961 yılında sadece Firuz Kanatlı’nın kendi elleriyle çizdiği bir hayal bugünlerde 7 binden fazla kişiye istihdam kapısı oldu.  Türk ekonomisine sunduğu destek yanı sıra ETİ, doğduğu şehir olan Eskişehir’de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle takdir topladı.  

ETİ sosyal bilimler lisesi ile ilgili görsel sonucu

EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

İlk olarak Hacı Ahmet Kanatlı Lisesi ile eğitime katkı sunan Kanatlı ailesi daha sonra ETİ Sosyal Bilimler Lisesi ve ETİ’nin annesi olan Gülay Kanatlı’nın adının verildiği ortaokul ile Eskişehir eğitimine destek oldu.

eti arkeoloji müzesi ile ilgili görsel sonucu

DÜNYANIN SAYILI ESERLERİNDEN BİRİ

Eğitim yanı sıra kültürel ve sosyal çalışmalara da imza atan ETİ, şehre iki de önemli müze kazandırdı. “ETİ Arkeoloji Müzesi” ile tarihe ışık tutan ETİ, Odunpazarı bölgesinde çalışmaları henüz tamamlanmayan Göç Müzesi  ile de dünyanın sayılı eserini kente kazandırmış olacak.

ESKİŞEHİRSPOR ile ilgili görsel sonucu

-Eskişehirspor’a verdiği destekle gönüllerde taht kuran ETİ, kente ise sayısız eser kazandırdı.

ESKİŞEHİRSPOR DEMEK ETİ DEMEK

ETİ şehrin takımı Eskişehirspor’a ise desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Eskişehirspor ile birlikte şehrin sembolü haline gelen olan ETİ, yıllardır Ana Sponsoru olarak Eskişehirspor'a destek verdi.

İlgili resim

İLKLERE İMZA ATTI

'İlklerin şehri olan Eskişehir’de ETİ’nin katkılarıyla ilk olan eserler de hizmete sunuldu.  Eskişehir’in ilk akvaryumu ETİ’nin sponsorluk desteği ile açıldı.  2014 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ETİ’nin desteğiyle hayata geçirilen “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası” ayrıca, Türkiye’de belediye işletmesindeki ilk özel sektör katkılı akvaryum olma özelliği taşımakta.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.