ETB Başkanı Zeydan’dan Hisarcıklıoğlu’na kutlama

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (EUROCHAMBRES) Genel Kurulu elektronik ortamda gerçekleştirildi.

ETB Başkanı Zeydan’dan Hisarcıklıoğlu’na kutlama
17 Ekim 2021 Pazar 12:39

2022-2023 yılları için Başkan ve Başkan Yardımcıları ve Başkan Vekillerinin seçildiği toplantıda, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Vekilliği görevine yeniden seçildi.

ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan yaptığı açıklamada: “2022-2023 yılları için Başkan ve Başkan Yardımcıları ve Başkan Vekillerinin seçildiği toplantıda, M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Vekilliği görevine yeniden seçilerek camiamızı bir kez daha gururlandırdı. Türk İş Dünyası için üstün bir gayretle çalışan Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.