ESTRAM online işlemlere başladı

ESTRAM, Eskart başvuru, bakiye yükleme ve vize işlemlerinin online olarak yapılabilmesi için çalışmalarını tamamlayarak çevrimiçi işlemlerini hizmete sundu.

ESTRAM online işlemlere başladı
14 Ekim 2021 Perşembe 11:36

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESTRAM’ın web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan işlemler, vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. www.eskisehir.bel.tr ve www.estram.com.tr web sitelerine giriş yapacak olan vatandaşlar, vize ve bakiye yükleme işlemlerini internet üzerinden hemen yapabilecekler. Öğrenci, öğretmen, 60 yaş üzeri indirimli, 65 yaş üzeri ücretsiz eskartların başvurularının da internet üzerinden yapılabildiğini belirten yetkililer, vatandaşların internet üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayarak, basılan kartlarını 8.00-17.00 arasındaki başvurular için bir sonraki iş günü, mesai saatleri dışındaki başvurularda ise 2 iş günü sonrasında, Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi, Osmangazi Üniversitesi Merkez Yemekhanesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda açılan hizmet noktalarından teslim alabileceklerini ifade ettiler.


Etiketler; #estram #online
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.