ESOGÜ Personel Daire Başkanı Abdurahman Yıldırım görevden alındı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personel Daire Başkanı Abdurrahman Yıldırım, görevden alındı. Yıldırım, Kütüphane Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

ESOGÜ Personel Daire Başkanı Abdurahman Yıldırım görevden alındı
09 Mart 2023 Perşembe 14:23

Eskişehir Haber Ajansı’ndan Soner Yüksel’in gündeme taşıdığı ESOGÜ’de depremzedeler yapılacak bağışın doğrudan ESOGÜ Daire Başkanı Abdurrahman Yıldırım’ın hesabına yatırılması yönündeki mailin  haberlere konu olması sonrasında, Eskişehir Osmangazi Rektörlüğü'nden açıklama gelmişti. Açıklamada konu ile ilgili inceleme başlatıldığı belirtilirken şu ifadelere yer verilmişti:   “Depremzedeler için bireysel yardım kampanyası hakkında yerel basında çıkan haber ile ilgili olarak, Üniversitemizde nakdi yardımların AFAD ve Kızılay hesaplarına yapılması gerektiği, bireysel bir nakdi yardım organizasyonunun düzenlenemeyeceği duyurulmuş, söz konusu girişim ivedilikle sona erdirilerek aynı gün içerisinde toplanan az miktardaki meblağ kişilere iade edilmiştir. Ayrıca konu ile ilgili inceleme başlatılmış olup süreç hassasiyetle takip edilmektedir.” denilmişti. Haberlere konu olan Abdurahman Yıldırım’ın Personel Daire Başkanlığı görevinden alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sibel Y. - 1 yıl önce
Sadece görev yeri değişmiş az bile. Hakkı olmayan bir kadroda. Üniversiteyi yol geçen hanına çevirdi. İşine son verilmeli. Anadolu üniversitesinden kovuldu zaten.
Avatar
Hüsnü - 1 yıl önce
Bu yaptığı ne ki, anadolu da yaptığı sahtekarları bir araştırın. Yöneticileri canından bezdirdi. Liyakat sız adamın tekidir. Partiyi almış arkasına, yolsuzluk peşinde.
Avatar
Vatandaş - 1 yıl önce
Hem anadoluda hemde esogü deki yüzlerce kişinin hakkını yiyerek bu makama geldi... Allah hakkımı yanına bırakmasın ...derhal yetkililer görevini yapmalı ve disiplin suçu ile işlem yapılmalı
Avatar
Şehrazat - 1 yıl önce
Hangisi temizleyeceksin ki, şeytanları doldurdular üniversiteye. Liyakat, ehliyet yok. Siyasî ve sendika ayağına kapmışlar köşeleri. Rektör kukla verilen talimatla iş yapıyor. Müdürü ismail,hastaneden metin ve skandalın babası yeni başmüdür atamışlar evlere şenlik. Babalarının çiftliği olsa bu kadar keyfi davranmazlar.
Avatar
Sugar baby - 1 yıl önce
Ne oldu ki, rektör ve başrektor yardımcısı ile can ciğer kuzu sarmasiydi bunlar. Ortaya biri kemik atmış olmalı.
Avatar
Ramazan E. - 1 yıl önce
Böylelerini memuriyette tutmak devlete hakarettir. Işı gücü dalavere,komplo, nifak, iftira olan çıkarcılar son zamanda ballı kadrolara atandı. Geldikleri gibi tez zamanda giderler inşAllah.
Avatar
Barbara - 1 yıl önce
Sırayla
Avatar
Halk - 1 yıl önce
İşinde gücünde bir adamdır kimsenin bir kuruşunda gözü olmaz cebinden harcar devletçi adamdır herkes hata yapar