ESOGÜ öğretim üyesine 2021 Yılı Bilimsel Çalışma Ödülü verildi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Dr. Ufuk Tekin, Geleneksel Tüketici Ödülleri-2021 Yılı Bilimsel Çalışma Ödülü almaya hak kazandı.

ESOGÜ öğretim üyesine 2021 Yılı Bilimsel Çalışma Ödülü verildi
17 Mart 2022 Perşembe 15:21

Dr. Ufuk Tekin, “Sosyal Medya Etkileyicileri Tarafından Yapılan Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar”, “Belirli Dönemlerde Gerçekleştirilen Özel İndirimlerin Haksız Rekabet Hukuku Açısından Değerlendirilmesi-(Stokta olmayan ürünlerin Black Friday vb indirimlerde online satışa sunulması)” ve “Bir Topluluk Davası Örneği Olarak TTK m. 56/3” başlıklı makaleleri ile Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 25.’si düzenlenen Geleneksel Tüketici Ödülleri-2021 Yılı Bilimsel Çalışma Ödülü’nün sahibi oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.