ESO’dan Eskişehirlilere 250 bin ücretsiz maske

Eskişehir Sanayi Odası’ndan Eskişehir’e bayram hediyesi. 250 bin adet maske şehre ücretsiz dağıtılacak. Maskeler Ramazan Bayramı öncesi muhtarlıklar ve Vefa Destek Grubu ile halka ulaştırılacak.

ESO’dan Eskişehirlilere 250 bin ücretsiz maske
07 Mayıs 2020 Perşembe 15:27

Eskişehir Sanayi Odası tarafından üretilen 1 milyonuncu maskeyi Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve ESO Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu birlikte tamamladılar.

Üretilen 1 milyonuncu maske için düzenlenen törende konuşan ESO Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, “Eskişehir Valiliğimizin koordinasyonunda çalışanlarımızın sağlığını korumak ve sanayi tesislerimizi çalışabilirliğini sağlamak için başladığımız maske üretimin 1 milyonuncusunu bugün ürettik. Ayrıca Bayram öncesi şehrimizde de ücretsiz dağıtılacak 250 bin maske üretimine başladık. Bu Odamızın şehrimize bayram hediyesidir.” dedi.

 


Etiketler; #eso
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.