ESO ve TOBB'den yeni eğitim-öğretim yılına destek 

ESO ile TOBB işbirliğinde yeni eğitim-öğretim yılı için 900 öğrenciye kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

ESO ve TOBB'den  yeni eğitim-öğretim yılına destek 
27 Eylül 2018 Perşembe 15:52

Eskişehir Sanayi Odaları (ESO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğinde 900 öğrenciye kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıtıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Meclis Başkanı Süha Özbay, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Ceylan ve Şube Müdürü Ejder Yurttaş’ın katıldığı törende tüm öğrencilere hediye kırtasiye malzemeleri dağıtılırken, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennileri iletildi.  Paketlerin 340 tanesi ise ESO tarafından pilot bölge olarak belirlenen 75. Yıl Mahallesi'nde (Sultandere) bulunan Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere, diğer kırtasiye malzemelerinin 185 adedi Zübeyde Hanım, 95 adedi Aziz Bolel, 190 adedi 100. Yıl ve 90 adedi de Erdal Abacı İlkokullarına hediye edildi.

Eskişehir Sanayi Odası’nın en önemli gündem maddelerinden birinin eğitim olduğunu belirten ESO Başkanı, “Bugün pilot bölge olarak belirlediğimiz ve daha önce etkinlik gerçekleştirdiğimiz okulumuzda öğrencilerimizle birlikteyiz.  Çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz mutluluk aydınlık geleceğe olan inancımızı arttırmıştır.  2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz. Eğitime destek olabileceğimiz her alanda projelerimizle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ESO yönetimine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ise eğitim için atılan her adımın ülke yarınlarına atılan adım olduğunu belirtti. Özen, “Bu okulumuzda eğitim öğretimlerini sürdüren tüm öğrencilerimizin anlamlı hediyelerle ödüllendirilmesi bizleri mutlu eden örnek bir davranış olmuştur. Bu anlamlı davranışlarından dolayı Eskişehir Sanayi Odası’na teşekkür ederiz. Odanın şehrin eğitimine katma değer sağlayacak tüm girişimlerinde hazır olduğumuzu bu vesile ile belirtmek istiyorum.” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.