ESO Üyeleri Berlin’e çıkartma yaptı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilen “InnoTrans Ulaşım Teknolojileri Fuarı”na 50 kişiden oluşan bir iş heyeti organizasyonuyla katıldı.

ESO Üyeleri Berlin’e çıkartma yaptı
21 Eylül 2018 Cuma 16:40

Eskişehir Sanayi Odası ile InnoTrans Fuarına katılım sağlayan firmalar Avrupa İşletmeler Ağı aracılığıyla organize edilen ikili iş görüşmelerine de katılarak yeni bağlantılar sağladı. 

İki yılda bir düzenlenen ve demiryolları sektöründe Dünya’nın en büyük fuarı olan InnoTrans Fuarı’na 60 ülkeden 3.000 firma stant ile, 150.000 kişi de ziyaretçi olarak katılım sağlıyor. Uluslararası düzeyde yolcu ve yük taşımacılığı teknolojilerindeki aktörleri bir araya getiren Fuarda pek çok yeni teknoloji demiryolu araçlarının sergisi de yapılmakta. Aynı zamanda metal işleme ve kaynak teknolojileri başta olmak üzere birçok uygulama gösterime sunuluyor. 

ESO Üyesi Albayrak Makinaya önemli sertifika 

Fuara ESO üyesi TÜLOMSAŞ, Savronik, Albayrak Makine ve Bekel firmaları kendilerine ait stantlar ile katıldı. Fuar esnasında Uluslararası SIL-3 Emniyet Bütünlük Derecesi almaya hak kazanan ESO üyesi Albayrak Makine firmasının sertifika seremonisi de gerçekleştirildi. 

SIL-3 Emniyet bütünlük seviyesi, ürünün kritik emniyet fonksiyon veya fonksiyonlarının hata yapma olasılığını belirler. Seviye1 ile 4 arasında değişir. Türkiye’de henüz bir firma tarafından ürününe SIL belgesi alınmadı. İlk olarak Albayrak Makime  ürününe aldı. 

TUV-Nord CEO’su Sayın Dr. Stenkamp tarafından verilen sertifikanın töreninde ESO Meclis Başkanı Süha Özbay ve Eskişehirli sanayicilerden oluşan iş heyeti de katıldı.


Etiketler; #eso #BERLİN
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.