ESO Üyeleri 60 ülkeden 200 firmayla bir arada

Dünyanın en büyük gıda fuarından biri olan “CNR Food İstanbul - Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı” başladı. Bu kapsamda Eskişehir Sanayi Odası fuara katılarak üyelerinin tanıtımını yapacak.

ESO Üyeleri 60 ülkeden 200 firmayla bir arada
05 Eylül 2018 Çarşamba 14:50

5 - 8 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, 60 ülkeden 200’e yakın yabancı firma alım heyeti organizasyonuna katılacak. ESO’da bu kapsamda Food İstanbul Fuarına bir stant ile katılım sağladı. Stantta ayrıca ESO Üyesi firmaların ürünlerinin yer aldığı ürün katalogları sergilenmekte.

Gıda, içecek, ev dışı tüketim ürünleri ve tedarikçileri, paketleme ve ambalaj sektörlerinin aynı çatı altında buluştuğu tek platform olan Food İstanbul katılımcıları kendi sektörlerinin en büyüklerinden oluşuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.