ESO, sokaktaki canları unutmadı

Eskişehir Sanayi Odası, sokağa çıkma kısıtlaması ve artan sıcaklarla birlikte yiyecek-içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayarak, yemek ve su bıraktı.

ESO, sokaktaki canları unutmadı
17 Mayıs 2020 Pazar 19:19

Eskişehir Sanayi Odası korona virüs tedbirleri kapsamında maske üretim çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanları için de Sakintepe bölgesindeki çeşitli noktalara kuru mama ve su bıraktı.  
ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Erdoğan ve Evren Şahin, ESO Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya, ESO çalışanları ve gönüllü üniversite öğrencileri birlikte sokak hayvanlarını besledi.
Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için çalışmaların süreceğini ifade eden ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan ve Şahin, “Şehir merkezinde yaşayan canların bir nebze olsun temel ihtiyaçlarının hayvan severler tarafından karşılanabiliyor. Ama kenar semtlerde ve açık arazideki bu dostlarımızın durumu bu kısıtlama günlerinde daha zorlaşıyor. Bizde merkezden çıkarak buradaki hayvan dostlarımıza ulaşmak istedik. Gönüllülerimiz ile birlikte çok sayıda noktaya mama ve su bıraktık.” dedi.


Etiketler; #eso
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.