ESO Başkanı Kesikbaş: Tek bir gün değil her gün bu duygu ve düşünceyle 100’üncü yılımızı kutlamalıyız

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Türk Sanat Müziği Korosu, Cumhuriyet’in 100. Yıl dönümü dolayısıyla konser verdi.

ESO Başkanı Kesikbaş: Tek bir gün değil her gün bu duygu ve düşünceyle 100’üncü yılımızı kutlamalıyız
28 Kasım 2023 Salı 12:01

Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konser Büyükşehir Belediye Kültür ve Sanat Sarayı Opera Salonunda düzenlendi. Çok sayıda sanatseverin katıldığı konser katılımcıların beğenisiyle büyük alkış topladı.

Konser sonunda konuşan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Başka Cumhuriyet yok. Tek bir gün değil her gün bu duygu ve düşünceyle 100’üncü yılımızı kutlamalıyız.” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Kesikbaş, “ESO Türk Sanat Müziği Koromuzun küçük bütçelerle bu kadar büyük başarılara imza atması bizler için çok anlamlı. Bu yıl ikinci konserlerini düzenlediler.Tüm koro üyelerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin 100’üncü yılını Eskişehir’de yaşama mutluluğuna dahil olan tüm dinleyicilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Konserin ardından koro üyelerine plaketleri takdim edilerek etkinlik son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.