ESO Başkanı Kesikbaş: Amasra’daki ateş yüreğimizi yaktı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciasıyla ilgili açıklamada bulundu.

ESO Başkanı Kesikbaş: Amasra’daki ateş yüreğimizi yaktı
16 Ekim 2022 Pazar 13:51

Başkan Kesikbaş açıklamasında Amasra’ya düşen ateşin tüm Türkiye'ye düştüğünü belirterek, “Ekmeği, aşı ve geçimi için yerin altındaki işçilerimizin grizu patlamasıyla yaşamlarını kaybetmesi, yaralanması ve mahsur kalması son derece üzücü bir durumdur. Yaşanan bu felaket sadece Amasra’ya değil Türkiye’de herkesin yüreğine ateş düşürdü.  Amasra’daki işçilerimiz ve ailelerinin yaşadığı büyük acıyı en derin hislerimizle paylaşıyoruz “dedi.
Açıklamasında; “Hiçbir şeyin insan hayatından daha değerli olmadığına bir kez daha şahit olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyen Kesikbaş, “Bizleri yasa boğan böyle bir olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ancak umuyoruz ki devletimiz ve adli makamlarımız canımızı yakan bu elim durumu tüm boyutlarıyla araştırarak, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacaktır. İş dünyası adına kazada hayatını kaybeden maden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.