ESMEK’ten çocuklar için destek kampanyası

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), afet bölgesinden Eskişehir’e gelen depremzede çocuklar için kitap ve kırtasiye destek kampanyası başlattı.

ESMEK’ten çocuklar için destek kampanyası
24 Şubat 2023 Cuma 14:06

 2001 yılında “Her Ev Bir Atölye Olacak” sloganı ile eğitim faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar 330 branşta 250 binin üzerinde vatandaşa ücretsiz hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) anlamlı bir kampanya başlattı.

Daha önce de yaptığı kitap bağış kampanyaları ile Türkiye’nin dört bir yanına on binlerce kitap ulaştıran ESMEK, afet bölgesinden Eskişehir’e gelen çocuklar için gerçekleştirdiği kitap ve kırtasiye destek kampanyası için çağrı yaptı.

ESMEK yetkilileri, “Bağışlamak istediğiniz kullanılmamış lise giriş ve üniversite hazırlık konu anlatımlı soru bankası kitaplarınızı ve her türlü kırtasiye malzemenizi depremden etkilenerek Eskişehir'e gelen öğrenciler için ESMEK Eğitim Merkezlerimize bırakabilirsiniz. Merkezlerimize uzaksanız lütfen bizi arayın, kitap ve kırtasiye malzemenizi evinizden alalım.” dediler.

Bağış yapmak isteyenler için merkezler ve iletişim bilgileri: “ESMEK merkez Şeker mahallesi, Kabine sokak No:1 Tel: 0 222 220 76 99, ESMEK Yunusemre Eğitim Merkezi Kurtuluş mahallesi, Yunusemre Halk Çarşısı Üzeri A kapısı Tel: 0222 230 17 56, ESMEK Emek Eğitim Merkezi Emek mahallesi 2. Arabacılar caddesi No:213 Tel. 0222 250 92 94, ESMEK 71 Evler Eğitim Merkezi 71 Evler mahallesi Ertaş Bulvarı No:261 Tel: 0222 220 42 14.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.