Eskişehirspor’da kara bulutlar dağılmıyor

Eskişehirspor Genel Kurulu’nda yönetime aday çıkmadı. Divan Kurulu kongreyi 15 gün sonraya erteledi. Eskişehirspor için 12 Temmuz’da yapılacak kongre ile son söz söylenecek.

Eskişehirspor’da  kara bulutlar dağılmıyor
28 Haziran 2021 Pazartesi 16:55

Eskişehirspor Kongresi gerçekleştirildi. Az sayıda üyenin katıldığı kongrede Eskişehirspor yönetimine aday çıkmadı. Divan Kurulu tarafından yönetilen Eskişehirspor’da Divan Başkanı Ali Çelikoğlu, geçen kongreden itibaren çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtirken, Eskişehirspor’un karşı karşıya olduğu -35 puan cezasının -3 puan cezasına kadar indirildiğini söyledi. Çelikoğlu Eskişehirspor için yönetim kurulu oluşmamasından dolayı kongrenin 15 gün ertelendiğini belirtirken, “Futbol federasyonuna imza vermek zorundayız. Alacaklı olan futbolculara ve teknik direktörleri ikna etmeye çalışacağız” dedi.

Baturaygil 12-13 imzaya kadar indirebiliriz

Eskişehirspor’da alacaklıları bulunan teknik direktör, futbolcu ve kulüpler ile görüşen Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil ise dosyaların 13-13 rakamlarına kadar ineceğini tıkanmanın bundan sonra başlayacağını belirterek şöyle konuştu: “Yaklaşık 2 haftadır bu süreci devam ettiriyoruz. 83 arkadaşımızla görüştük 4 tanede FİFA dosyası var. Boffin’in elinde küme düşürme cezası var. Bunun dışında Bienvenu, Toko ve Marko Milinkovic dosyalarının acilen çözülmesi gerekiyor. Biz şuana kadar bazı dosyaları çözdük 23 dosya artı 4 de FİFA dosyamız var. Bu imza vermeyen isimler bir yönetim kurulunun oluşacağını düşünüyorlar. Ancak bize yardımcı olmaları gerekiyor. Ben herkes ile görüşüyorum. Bizim tıkanacağımız dosya sayısı 12-13 rakamları olur. O zaman bir yönetim kurulu oluşturulabilir. Bize en çok sıkıntı çıkaran nokta Trabzonspor Trabzonspor camiası bize şu şekilde yaklaşıyor. Bizim şampiyonluğumuzu engellediniz. Trabzonspor bakan seviyesinde arandı. Tek aramayan isim Cumhurbaşkanı oldu. Yabancı futbolcular da sıkıntı. Biz Mustafa Akgören döneminde 8 dosya kapattık. Bu futbolculara biz yönetim oluşturduğumuz takdirde onların alacaklarını ödeyeceğimizi belirtiyoruz. Bize imza veren isimler bir kişiye bir lira verirseniz imza vermeyeceğini belirtti. Bu nedenle bu iş parayla çözülecek bir iş değil. Biz dosyası olan kişilere Divan kuruluyuz biz para veremeyiz diyoruz. Umutluyuz. Kapattırmayacağız kulübü Allah’ın izniyle”

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.