Eskişehirspor Yönetimi Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile Eskişehirspor başkanlık görevine seçilen Mehmet Şimşek, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Yönetimi  Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti
27 Ağustos 2021 Cuma 15:12

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Başkan Yardımcısı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Bir ay önce Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile göreve seçilen Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükerşen ile Eskişehirspor hakkında görüştüler. Kulübün durumu hakkında Başkan Büyükerşen’i bilgilendiren Şimşek, planlanan çalışmaları açıkladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Şimşek ve ekibinin zor bir dönemde göreve talip olduklarını ifade ederek kendilerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.