Eskişehirspor transfere başladı

Eskişehirspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle Tufan Kelleci ile Serdar Sudun Eskişehirspor kadrosuna katıldı. Futbolcuların transfer ücretleri Eskişehirspor eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu tarafından ödenecek.

Eskişehirspor transfere başladı
02 Şubat 2023 Perşembe 14:36

Eskişehirspor transfer tahtasının açılması ardından transfer çalışmalarına başladı. Efeler 09 SFK’da forma giyen  33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Serdar Sudun Eskişehirspor’da. TFF 3. Lig’de defansif orta sahası sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması için ter dökecek. Eskişehirspor’un kadrosuna kattığı bir diğer futbolcu ise Sivas Belediyespor’da forma giyen sağ bek Tufan Kelleci oldu.

Hatipoğlu’ndan destek

İmza töreninde bulunan Eskişehirspor eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu transfer ücretleri ile ilgili olarak Eskişehirspor’da destek verirken, şehirden takıma destek istedi. Hatipoğlu “Eskisehirspor yönetimi transferi açtı, iş açmakla bitmiyor. Ben transferlerin yapılması için desteğimi vererek bir başlangıç yapıyorum. Artık herkes destek olmalı. Bu süreçte destek olunmayacak da ne zaman olunacak ?” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.