Eskişehirspor kongreye giderken…

Kongre tarihine kadar Eskişehirspor’un ihtiyaçlarını karşılanması gerekiyor. İlk adım kurucu başkan Aydın Begiter’den geldi.

Eskişehirspor kongreye giderken…
02 Kasım 2019 Cumartesi 12:52

Eskişehirspor’da alınan kongre kararı alındı ancak işler bununla bitmiyor.  Kongre tarihine kadar Eskişehirspor’un ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Bu noktada ilk adımı atan eskişehirspor’un kurucu Başkanlarından Aydın Begiter oldu. Begiter, Eskişlehirspor’un mutfak ve doğalgaz ihtiyacını karşılayacak. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Eskişehirspor  Kulübü "Kulübümüzün kurucu başkanlarından, yüksek divan kurulu başkanı Aydın Begiter, yine her zaman olduğu gibi zor zamanlarımızda  Eskişehirsporumuzun en büyük destekçilerinden biri olmuştur. Kulübümüze Osmanlıspor Futbol Kulübü maçı öncesi  destek amaçlı mutfak masrafları ve doğalgaz ihtiyacını karşılamıştır. Kadirşinas davranışlarından ötürü, Begiter ailesine teşekkür ederiz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.