Eskişehirspor çok yalnız kaldı

Efsane amatör kümeye düştü. Şehirden ses yok. Taraftar acı olayı sosyal medyaya taşıyor: #sahipsiz Eskişehir

Eskişehirspor çok yalnız kaldı
19 Haziran 2023 Pazartesi 14:15

Eskişehirspor taraftarlar birliği bu akşam sosyal medya üzerinden Türkiye’ye seslenecek. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1965 yılında kurucu başkanımız merhum Dr. Aziz BOLEL'in "Eskişehir'de bir fabrika kurar gibi Eskişehirspor'u kuracağız" sözlerinin ardından Akademi Gençlik – İdmanyurdu - Yıldıztepe kulüplerinin birleşmesiyle kurulan, değerli büyüğümüz merhum Yalçın KILIÇOĞLU’nun büyük destekleriyle kısa zamanda kazandığı başarılarla tüm Anadolu insanımızın gönlünde taht kurarak ANADOLU YILDIZI payesini alan, başta tribün kültürü olmak üzere futbol alanında pek çok ilki başaran ve Türk futboluna renk katan ortak sevdamız Eskişehirspor'umuz bu sene 58. yılında tarihinde ilk defa amatör kümeye düştü.

Avrupa kupalarında oynarken atkıyı boynuna dolayıp en önden maçı izleyen şehrin sözde ileri gelen dümencileri kötü gidişat başlar başlamaz ortadan kaybolurken, Büyük cefakar taraftar şanlı armasını hiçbir zaman bırakmadı. Ancak Eskişehirspor’un bu sahipsizliği sadece Eskişehirspor taraftarının sorunu değil şehrin sözde önde gelenlerinin çapsızlarının koltuk sevdasıyla Eskişehirimiz’in de yalnız bırakıldığını tüm halkımız görmektedir. Uzun yıllardır şehri yönetenlerin kendi aile şirketlerini ve yanlarındaki üç beş yalınayak çapsızı zengin etmekten başka hiçbir faydası olmadığını tüm Eskişehir halkı görmektedir. Bu çapsızlara karşı daha fazla tahammülümüz kalmamıştır ve şehrimizde her yerde protesto edilecektir. Eylemlerimizin başlangıcının ilk ayağını tüm ülkeye duyurmak ve Eskişehir'in yalnızlığını haykırmak adına bu akşam 19:30'da ESKİŞEHİRSPOR doğum günü dolayısıyla #SahipsizEskişehir diyerek sosyal medya çalışması yapılacaktır. Eskişehir halkının bu yalnız bırakılmışlığına isyanımızı haykıracağımız hashtag çalışmamıza tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.