ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI AKGÖREN’DEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören ve Başkan Vekili Fatih Sezer’i konuk etti

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI AKGÖREN’DEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET
19 Şubat 2021 Cuma 11:39

 Ziyarette Akgören, Başkan Ataç’a Eskişehirspor’un mali ve sportif durumu hakkında bilgiler verdi. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Akgören, “Ahmet Başkanıma, Eskişehirspor’umuzun son dönemdeki gelişmelerini aktardık, fikirleri aldık. Ahmet Başkanımız bizim, Eskişehir’deki en büyük destekçilerimizden bir tanesi. Kendisi ağabeyimizdir, ne zaman başımız sıkışsa gelip destek alıyoruz. Sağ olsun bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Kendisine, bize gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç ise “Eskişehirspor’umuz diliyorum daha güzel günlere kavuşacak. Yönetimimiz, çok zor bir süreçte görev üstlendi, Allah yardımcıları olsun. Yaptıkları işler, şu şartlarda yapılabilecek en iyi işler. Kulübe yararlı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar, özverili çalışmaları için kendilerini kutluyorum. Gelecekte neler yapılabilir, bunları konuşup değerlendirdik. Bütün Eskişehir halkının, Eskişehirspor’a destek olması lazım. Görüşmelerimiz devam edecek, kulübümüzün geleceğine dair güzel şeyleri konuşmamız gerekiyor. Biz her zaman yanlarında olmaya çalıştık, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.