Eskişehirspor alt yapısı için önemli imza

Eskişehirspor ile Odunpazarı GSK arasında transfer protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Eskişehir Kulüp başkanı Mehmet Şimşek şehrin takıma sahip çıkmasını isterken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise “kimse Eskişehirspor bitti zannetmesin” dedi.

Eskişehirspor alt yapısı için önemli imza
08 Mart 2022 Salı 13:00

Eskişehirspor ile Odunpazarı GSK arasında transfer protokolü imzalandı. Protokol ile kulüpler arası diyalogların geliştirilmesi, futbol adına iyi ve kaliteli bir alt yapı eğitiminin verilmesi, oyuncu havuzlarının oluşturulması ve pilot takım uygulamasının hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

Bu doğrultuda ilk adımda; Odunpazarı GSK bünyesinde yer alan 2007 doğumlu Ömer Faruk Yıldız, Mustafa Emir Ateş, Utku Çalış, Kayra Mutlu, Kağan İntepe ve Ömer Can Duman Eskişehispor’a kazandırıldı.

Şimşek takıma sahip çıkmalarını rica ediyorum

İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulüp başkanı Mehmet Şimşek, Eskişehirspor’un çok yalnız kaldığını belirterek, “Kulüpte şuanda 450 civarında sporcumuz futbol oynamaya çalışıyor. Bugün Dünya Kadınlar Günü kadın futbol takımımız da mevcut. Şayet Kulübe acımıyorlarsa en azından çocuklarımıza sahip çıkmalarını herkesten rica ediyorum” dedi.

Kimse Eskişehirspor bitti zannetmesin

Odunpazarı Spor Yönetimi ve Eskişehirspor Yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehirsporumuzun çok zor günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz. Bu zor günlere rağmen kimsenin kılının kıpırdamadığını da görüyoruz. Buna itiraz ediyoruz. Herkesi Eskişehirspor’a destek olmaya davet ediyoruz. Kimse Eskişehirspor’un bittiğini zannetmesin. Eskişehirspor tekrar canlanacaktır tekrar layık olduğu yere gelecektir. Bunda da genç çocuklarımızın katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.