Eskişehirspor'a bir destekte Donas'tan

Trabzonspor dosyasının kapatılması için kampanya başlatan Eskişehirspor’a Donas Grup bağışta bulunarak destek verdi.

Eskişehirspor'a bir destekte Donas'tan
27 Ekim 2022 Perşembe 14:05

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’dan transfer ettiği Erkan Zengin’in bonservis bedelinden kalan borç için kampanya başlatmıştı. Yaklaşık 6 milyon liralık borç için geçen hafta takımın eski oyuncusu Alper Potuk’un bağışının yanı sıra taraftarlar ve çok sayıda futbolsever bağışta bulunmuştu. Siyah-kırmızılı ekibe bir destek de Donas Grup’tan geldi. Merkezi Eskişehir’de bulunan ve daha önce de Eskişehirspor’a destek veren Donas Grup, Trabzonspor dosyasının kapatılması için kulübe bağış yaptı. Donas Grup’tan yapılan açıklamada, şehrin en önemli değerlerinden biri olan Eskişehirspor’un ayakta kalabilmesi için herkesin destek olması gerektiği belirtildi.

esgündem26...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eses - 1 yıl önce
5.000 TL yardım yaptı.
Avatar
Ertan - 1 yıl önce
Sadece 5000 TL için donas in reklamını yapiyosunuz eskişehir'den dünyaları kazandı sadece 5000 askeri ücretli kendini sıksa o da verir bu parayı elini cebine gerçekten atsın şu zengin arkadaşlar
Avatar
Sadi - 1 yıl önce
Ertan bu şekilde düşünmen seni bağlar ama bu şehrin zenginlerini nereye koyacağız
Avatar
EskiEs - 1 yıl önce
5bin TL'yi küçümsemeyin arkadaşlar. damlaya damlaya göl olur. 5bin TL az değil, hiç yardım da yapmayabilirdi, yardım yapmasa kimse de bir şey diyemezdi... gün birlik olma günü ve bunlar daha kıvılcım; alevi körükleyecekler nerede!
Avatar
Metin - 1 yıl önce
Halil Ünaldan başkanlığı en iyi ben yaparım diyen Mesut Hoşcan Eskişehir Sporu batırdığı gibi kendisi de battı.Tüm ceremeyi Sanayiciler ve Eskişehir halkı neden çeksin.Güzelim takımın içine ettiler.Seneye amatör kümeye düşmesi kesin gibi.Taraftar kendi geçimini zor sağlıyor.Sanayici çalışanı mı versin yoksa har vurup harman savurarak takımı bu hale getiren başkanların borcunu mu kapatsın.Yanlış bir yorumum varsa söyleyin.
Avatar
Fatih 26 - 1 yıl önce
Adamlar akıllı bu gün 5000tl ye ne bir bilboarda afiş nede radyoda 2 saniye reklam yaplılabilir bunun adı dalga geçmektir insanlarla alay etmektir milyonlarca ciro yap yüzbinlerce lira kar yap destek 5000tl tamamen algı operasyonu yazık
Avatar
Kutcebe - 1 yıl önce
En az bir sıfır daha olmalıydı. Demekki reklam amaçlı.