Eskişehirliler o konutlara başvuramıyor

TC kimlik numarasının son hanesi 0 olan Eskişehirliler bugün Sosyal Konutlara başvuru yapmak için e devlete girince şok yaşadı. 1800 yeni konut yapılacağı duyurulan Odunpazarı e devletin başvuru listesinde yer almadı

Eskişehirliler o konutlara başvuramıyor
14 Eylül 2022 Çarşamba 16:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ülke genelinde 250 bin sosyal konut yapılacağına ilişkin projenin 1.800 konutluk Eskişehir merkez ayağı sorunlu başladı.

E-devletten ve kamu bankalarından bugün itibarıyla TC kimlik numaralarının son rakamı 0 ile bitenler müracaatta bulunabiliyorken, bazı aksaklıklar yaşanıyor.

TOKİ yetkilileri sosyal medya hesaplarından e-Devlet uygulamasından müracaat yapamadığını bildiren kişilere birkaç gün içinde sorunun giderileceğine ilişkin bilgi verirken, Eskişehir'de de merkez ilçe Odunpazarı'nda yapılacak 1.800 konutluk projeye başvuru yapılamıyor.

E-Devlet uygulamasını açan vatandaşlar, Eskişehir merkez seçeneğini göremiyor.Bu nedenle de başvuru yapamıyor.

Günyüzü, Han, Mahmudiye, Mihalıççık, Sarıcakaya ve Seyitgazi için müracaat yapılabilirken, merkez ilçe Odunpazarı'nda yapılacak TOKİ konutları için seçenek bulunmuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.