Eskişehirli teknik adam Önder Özen TİP’e katıldı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Spor Politikaları Çalışma Grubu, partinin spor politikalarını açıkladı. Önder Özen, TİP Spor Politikaları Çalışma Grubu'na katıldı.

Eskişehirli teknik adam Önder Özen TİP’e katıldı
03 Nisan 2023 Pazartesi 14:42

TİP Genel Başkanı Erkan Baş Eskişehirli teknik adam Önder Özen’in TİP Spor Politikaları Çalışma Grubuna katıldığını söyledi. Parti’nin spor politikalarını açıkladığı basın toplantısında konuşan Önder Özen, “Ben 10 yaşındayken Atatürk Stadı ya da onun hemen yanında dış saha vardı orada antrenman yapardım. O statta sadece futbol oynanmazdı” dedi. İzzet Avcı’nın ülke okçuluğunda önemli bir yeri olduğunu belirten Özen, Avcı’nın Atatürk Stadı’nda yetiştiğini aynı zamanda Mehmet Terzi’nin de Atatürk Stadı’nda antrenman yaptığını hatırlattı. Yeni stadın çocuklara hiçbir şey vaat etmediğini belirten Özen, “Şimdi O stat yok. Orası millet bahçesi oldu. Şimdi sadece futbol oynanacak bir stat yaptılar. Şimdi o stadın 10 yaşındaki çocuğa vaadi  çok şanslıysan Ronaldo olabilirsin. 20 yaşına geldiğinde bu stadın etrafında simit ya da su satabilirsin. Eğer işin varsa para biriktirip tüketici olabilirsin o statta” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.