ESKİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER NASA'DA

Eskişehir Bahçeşehir Koleji Ortaokul Öğrencileri ve Müdür Yardımcısı Emre İncekalan, Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum ''NASA'' gezisi için Amerika'dalar. 

ESKİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER NASA'DA
28 Ocak 2019 Pazartesi 13:31

Eskişehir Bahçeşehir Koleji Ortaokul Öğrencileri ve Müdür Yardımcısı Emre İncekalan, Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum ''NASA'' gezisi için Amerika'dalar.  Öğrenciler NASA'da, astronotlar ile tanışıp gerçek boyutlu uzay simülasyonlarına katılıyorlar.. Akıllarında ki tüm soruların cevaplarını alan Eskişehir Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, harika keşifler yapıp birçok şey öğrenirken aynı zamanda NASA'da olmanın da tadını çıkarıyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.