Eskişehir’in yeni valisi Erol Ayıldız:Eskişehirspor için bize ne yük düşüyorsa samimiyetle bu yükün altına gireriz

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir valiliğine atatan eski İzmir Valisi Erola Ayyıldız bası ile tanışma toplantısı düzenledi. Burada Eskişehirspor ile ilgili olarak sorulan bir soruyu yanıtlayan Ayyıldız, “Bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehir’i süper ligde görmek bize bu konuda ne düşüyorsa, samimiyetle bu yükün altına girer, ve gücümüzün son damlasına kadar onu kullanırız” dedi.

Eskişehir’in yeni valisi Erol Ayıldız:Eskişehirspor için bize ne yük düşüyorsa samimiyetle bu yükün altına gireriz
22 Haziran 2020 Pazartesi 12:10

Eskişehirspor’un durumu ile ilgili olarak görüşleri sorulan Ayyıldız soruya şöyle cevap verdi: Ben futbol oynayan birisiyim. Bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehir’i süper ligde görmek bize bu konuda ne düşüyorsa, samimiyetle bu yükün altına girer, ve gücümüzün son damlasına kadar onu kullanırız.  Süper Lig’de Eskişehir’in olması önceliğimizin en başında. Biraz burukluk da vardı. İnşallah bizim zamanımızda Eskişehir’i süper ligde hatta yurt dışında ülkemizi temsil eden bir noktada göreceğimize inanıyor4uz. Bize düşen noktada elimizde ne güç varsa kullanacağız. İnşallah, Eskişehir’in tamamını kuşatacak. Başta futbol olmak üzere tüm spor dallarında hak ettiği yere getirmek bizim öncelikli görevimiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.